UVV-Tennis

Welkom bij de tennistraining voor UVV Tennis !

UVV beschikt in het Utrechtse Leidscherijn over 6 prachtige smashcourt-banen waarop het gehele jaar getennist kan worden onder vrijwel alle weersomstandigheden.

Bij UVV Tennis is geen wachtlijst! Om mee te doen aan de training dient u lid te zijn, maar dat is dus nooit een probleem.

De inschrijving voor de zomertraining is geopend

De zomertrainingen starten in de week van maandag 1 april en lopen tot en met eind september.

Aandachtspunten:

  • Schrijf in vóór 5 maart. Anders kunnen wij uw plek niet meer garanderen.
  • Wilt u samen met anderen trainen? Schrijf dan allemaal tijdig in en vermeld dezelfde voorkeur voor lestijden. Wij doen dan uiteraard ons uiterste best om daarmee rekening te houden.
  • Geef op minimaal 2 dagen een voorkeur voor lestijden aan. Dat vergroot uw kans op plaatsing. We gaan voor 100%!
  • Bent u herintreder, meld dat bij opmerkingen!
  • Er wordt niet getraind in de door het rijk aangegeven vakanties.
  • Bij het inschrijven gaat u akkoord met dit lesreglement.
  • Om de lessen te volgen, moet je lid zijn van UVV Tennis. Ben je nog geen lid, meld je dan aan op de website.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Lessen voor de jeugd

De jeugd traint in groepen met 4 of 6 personen. Wij delen in op leeftijd en niveau, maar houden natuurlijk rekening met op het inschrijfformulier aangegeven vriendjes en vriendinnetjes. Wil je 2x in de week trainen? Geef dat dan aan bij de opmerkingen.

Lessen voor de volwassenen

De senioren trainen in groepen met 4 personen. Mochten er veel inschrijvingen zijn, dan kunnen we in overleg de groepen vergroten naar 5 of 6 personen met een roulatiesysteem en uiteraard wordt het lesgeld dan naar rato aangepast.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor het antwoord wink

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met de naam, aantal cursisten per groep, aantal lessen in deze cyclus en het lesgeld per cursist. Wil je meer weten over een lestype, klik dan op de regel. Er verschijnt dan meer detailinformatie zoals de lestijden, startdatum en vakanties. Ook kan je direct inschrijven. Of teruggaan naar het overzicht.

Wanneer zijn de lessen? Hoe lang duren ze?

De trainingen voor junioren (t/m 18 jaar) zijn van maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15.10 of 15.30 uur en woensdag vanaf 13.30 uur.

De lessen voor senioren (18 jaar en ouder) zijn van maandag t/m donderdag vanaf 18.30 of 18.55 uur en dinsdagochtend vanaf 10.00 uur.

Een les duurt gewoonlijk 50 minuten inclusief inslaan/uitslaan/warming-up/cooling-down. Privé- en duotraining kan ook met 25 minuten.

Staat het lesgeld bij de mogelijkheden vast?

Het lesgeld is gebaseerd op een met de vereniging afgesproken tarief en geldt voor het aangegeven aantal lessen en cursisten.

Indien de groep niet vol zit kan, naar rato, het lesgeld worden verhoogd of de lestijd worden verkort.

Wanneer moet ik betalen?

Wij streven ernaar om binnen twee weken na aanvang van de cursus de facturen te versturen en de bedoeling is dan dat je binnen twee weken betaalt.

Als ik inschrijf, is de plaatsing in een lesgroep dan gegarandeerd?

Natuurlijk proberen wij iedereen te plaatsen, maar het komt voor dat op de gewenste dagen en tijden geen ruimte meer is in de groepen of dat het verschil in speelsterkte te groot is. Wij nemen dan contact op om alternatieven te bespreken.

Kom ik altijd bij de gewenste partners in de groep?

Wij doen hier altijd ons best voor, maar het is wel belangrijk dat alle gewenste partners zich ook inschrijven met dezelfde gewenste dag en tijd. In de praktijk komt het helaas voor dat veel partners zich niet inschrijven en dan lukt het niet.

Is mijn les altijd op de gewenste dag en tijd?

Natuurlijk doen wij ons best om iedereen op de gewenste dag en tijd in te delen, maar op de populaire tijden zoals 's middags om 16.00 uur en 's avonds om 19.30 uur lukt dat uiteraard niet.

Wanneer hoor ik of ik ben geplaatst voor een les?

Uiterlijk één week voor de start van de lessen krijg je per e-mail de indeling door. In deze e-mail staat de lesdag en -tijd, de trainer en de partners.

Moet ik mij afmelden bij verhindering?

Ja. Het makkelijkste gaat dat via de PLANMYSPORT APP. De trainer krijgt dan automatisch bericht. Weet je het al ruim van te voren, dan kan je het natuurlijk ook altijd tegen de trainer zeggen.

Adres en route